Grote parasol

Grote parasol gezocht? Wij zijn dé specialist op het gebied van grote parasols. Hoe groot is groot? Bijna alles is mogelijk. We leveren grote parasols voor ieder terras in Nederland en Vlaanderen. De grote parasol zorgt voor het ultieme terrasgevoel. Wat dat gevoel is? Een beetje kletsen, een glaasje drinken, gewoon simpelweg ontspannen. Een brandende zon of een onverwachte regenbui past niet in dat beeld van relaxt een terrasje pikken.

Aansprekende designs

Wil jij je terras populairder maken met een grote parasol? Wij hebben parasols in ieder formaat, in iedere kleur en in meerdere aansprekende designs. Bekijk online de voorbeelden, er zit vast wel een exemplaar bij dat bevalt. We vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent over je bestelling. Om dat te realiseren, spreken we vooraf graag alles goed met je door.

Eersteklas service

Wil je een speciale opdruk? Een afwijkende vorm? Alles kan, we doen er alles aan om het terras helemaal naar jouw smaak in te richten. Een eersteklas service is bij ons vanzelfsprekend. Zo leveren we producten snel uit, is maatwerk de standaard en kun je altijd al je vragen aan ons stellen. Kies je ook voor een aantrekkelijk terras? Maak je terras mooier met de kwaliteitsproducten van Xterior!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10