Horeca parasols

Een ruim assortiment horeca parasols

Voor een ruim assortiment horecaparasols moet je bij Xterior zijn. Wij verkopen de mooiste parasol voor horeca, in meerdere verschillende soorten. We hebben bijvoorbeeld de vierkant, rechthoekige of ronde parasol in ons aanbod. Stuk voor stuk mooie modellen waar je gasten veel plezier aan zullen beleven. Maar, we hebben ook onze vrijstaande parasol. Deze parasol zit niet in het midden vast aan de standaard en is zodoende op een breed scala aan plekken in te zetten. Last van een moeilijke hoek op je terras? Onze vrijstaande horeca parasol doet wonderen. Al onze horecaparasols zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen. Hem laten bedrukken met het logo van je zaak? Laten uitvoeren in dezelfde kleuren als die je binnen voert? Geen enkel probleem. Bij Xterior is praktisch alles mogelijk.

Meer dan alleen horeca parasols

We weten allemaal dat horecaparasols erg belangrijk zijn voor een terras. Gasten kunnen de parasols al van een afstand zien, en als deze horeca parasols aantrekkelijk genoeg zijn zullen ze sneller naar jouw terras toekomen. Maar een terras is meer dan alleen een verzameling mooie horeca parasols. Xterior heeft ook stevige, stijlvolle windschermen in het assortiment. Hiermee kun je jouw terras goed afbakenen en het helemaal weerbestendig maken. Onze parasol voor horeca kan tegen een stootje. Sterker nog, zelfs met een storm blijft hij staan. Met het eveneens stormbestendige windscherm zorg je ervoor dat het ook voor de gasten op je terras behaaglijk blijft. Daar dragen onze heaters en andere producten nog een extra steentje aan bij.

Een unieke horeca parasol

Laat je niet afschepen met een standaard horeca parasol. Bij Xterior pas je jouw parasol voor horeca helemaal aan. Samen met onze ervaren medewerkers bepaal jij hoe de parasol er tot in de details uit komt te zien, waarna wij voor jou aan het werk gaan. De parasols worden door onszelf geproduceerd, waardoor we niet alleen de kwaliteit kunnen bewaken, maar ook de prijzen scherp kunnen houden. Het opbouwen en invullen van een terras is per slot van rekening al duur genoeg. Met onze unieke producten kun je op betaalbare wijze een dijk van een terras laten neerzetten, waar al je gasten met veel plezier zullen vertoeven!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10