Horecaparasols

Horecaparasols zijn dé expertise van ons bedrijf. Wil je een horecaparasol die anders is dan andere? Een horecaparasol die echt opvalt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij maken de mooiste horecaparasols, maar je betaalt bij ons een scherpe prijs. Keer op keer blijkt dat investeren in je terras loont. Door je terras slim in te richten, creëer je meer ruimte voor de gast.

Aangenaam terrasklimaat

Daarnaast zorgt innovatie voor een stabielere en aangenamer terrasklimaat. Terrascomfort is belangrijk. Als de gast niet comfortabel zit, dan vertrekt hij in een handomdraai naar een volgende horecazaak. Zelfs in ons wisselvallige klimaat is het mogelijk om bijna het hele jaar door buiten te genieten. De buitenruimte is een verlengstuk van de binnenruimte. Alles moet een natuurlijk geheel vormen en dezelfde sfeer uitademen.

Eigentijds en sfeerverhogend

Zijn je parasols eigentijds en sfeerverhogend? Als je kiest voor horecaparasols van Xterior, dan zorgen we dat alles klopt. Snelle levertijden zijn standaard, evenals maatwerk. Heb je een vraag over parasols, windschermen of één van onze andere terrasproducten? Dat kan altijd. Neem contact op, we nemen graag de tijd om antwoord te geven op al je vragen!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10