Parasols horeca

Parasols horeca duur? Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt zeker voor parasols voor de horeca. Wat is nu een goede parasol voor de horeca? Kwaliteit is het sleutelwoord. Een parasol voor de horeca moet gemaakt zijn van onverwoestbare materialen en met vakmanschap in elkaar gezet zijn. Ken je de producten van Xterior? In onze Nederlandse fabriek maken we terrasproducten van topkwaliteit.

Exclusieve uitstraling

Onze vaklieden zorgen ervoor dat de parasols helemaal passen bij jouw horecazaak. Houd je van een exclusieve uitstraling of past een no-nonsense uitstraling meer bij je? Alles kan. Kleur, vorm, design, de parasols voor de horeca kunnen we helemaal op maat maken. Dat geldt overigens niet alleen voor de parasol, maar voor al onze terrasartikelen.

Topterras

Als producent profiteer je bij ons van een scherpe prijs. En wist je dat onze levertijden kort zijn? Ook daarom kiezen veel horecaondernemers voor onze producten. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze producten. Maar waarom kijk je niet of onze parasols en andere artikelen bij je passen? Een goede indruk krijg je op deze site. Kijk, vergelijk en kies de artikelen uit die van jouw terras een topterras maken!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10