Terras parasols

Voor sommige mensen zijn terras parasols een noodzakelijk kwaad. Zij zien een terrasparasol puur als bescherming. De terras parasol beschermt tegen ongewenste zonnestralen of regendruppels. Xterior ziet terras parasols als een verlengde van je horecazaak of woning. Als de terrasparasol van hoogwaardige kwaliteit is, dan draagt het direct bij aan de verhoging van het ultieme terrasgevoel.

Reclame voor je terras

Daarnaast is een goede terras parasol ook een uithangbord van je onderneming. Wat zegt het over je bedrijf als je parasol versleten is? Of als die maar een beetje tegen de zon beschermt? Onze terrasparasols zijn pure reclame voor je terras. Ze nodigen uit plaats te nemen. En als je zit, wil je nooit meer weg. Is dat niet het doel van ieder horecaterras? Een ideaal terras is gezellig, schoon en aangenaam!

Mooier terras?

Wij leveren niet alleen onze terrasproducten, we zijn ook producent. Dit heeft veel voordelen. Zo zijn we in staat je perfect te adviseren, leveren we snel en is maatwerk bij ons de norm. Wil je ook dat jullie gasten nog meer genieten van je terras? Oriƫnteer je dan op deze website of neem direct contact op. We horen graag hoe we jou terras nog mooier mogen maken!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10