Vierkante parasol

Wat is er mis met de vierkante parasol? Helemaal niets. Vierkante parasols blijven onverminderd populair en daar zijn goede redenen voor. Een parasol die vierkant is, oogt strak en eigentijds. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik en heel makkelijk goed op te stellen. Ten slotte neemt de vierkante parasol weinig ruimte in en daardoor blijft er meer plek voor tafels en stoelen. Minder parasol = meer omzet.

Parasols op maat

Natuurlijk kun je onze vierkante parasols helemaal aankleden naar je eigen wensen. Heb je een bistro, een bar of ben je eigenaar van een hotel? Voor iedere zaak, hebben wij een goede oplossing. Alles kunnen we aanpassen. Een bijzondere kleur op je parasol? Een unieke vormgeving ontwerpen? Er is heel veel mogelijk. Samen realiseren we altijd de mooiste vierkante parasols.

Spannend terras

Als terrasexpert hebben we nog meer fantastische idee├źn om je terras mooier, spannender en aantrekkelijker te maken. Ultiem terrascomfort: dat is altijd ons streven. We realiseren dit met hoogwaardige producten uit onze eigen fabriek. Natuurlijk snappen we het als je nog vragen of suggesties hebt. Wil je wat ons aan kwijt? Bel, mail of vul het contactformulier in!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10