Waterdichte parasol

Een waterdichte parasol is ons land geen overbodige luxe. Waterdichte parasols zijn multifunctioneel. Een waterdichte parasol beschermt zowel bij regen als bij zonneschijn. Behalve dat waterdichte parasols beschermen, dienen ze ook een positieve bijdrage te leveren aan je terras. Bij Xterior hebben we de ervaring, expertise en gedrevenheid om voor ieder terras de meest geschikte parasol te creëren.

Xterior terrasspecialist

Past de parasol bij het terras? Zijn de windschermen handig in dagelijks gebruik? Heeft het terras altijd een aangenaam klimmaat? Veel vragen verdienen een antwoord als het gaat om de creatie van het perfecte terras. Xterior is terrasspecialist. Voor honderden opdrachtgevers hebben wij terrassen gerealiseerd. Van modern tot rustiek en van intiem tot megagroot: wij kunnen ieder project aan.

Terrastips

Foto’s zeggen natuurlijk meer dan woorden, dus we adviseren jullie vooral om eerst onze praktijkvoorbeelden online te bekijken. Wil je ons jullie terraswensen vertellen? We maken graag tijd vrij om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Alles is mogelijk en we geven je graag waardevolle terrastips. Dankzij onze eigen fabriek zijn onze prijzen scherp en is maatwerk standaard.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10